www.arlash.hu

AlidaRita

Mutasd a sminkkészleted, megmondom ki vagy!

2017. október 06. - AlidaRita

1.jpg

Sziasztok!

Mit árul el rólunk az, hogy milyen, és mennyi sminket vásárolunk?!

Szerintem sok mindent. Hiszen van akinek a minőség a mérvadó, és a mennyiség nem fontos szempont. Nyilván az ilyen ember kifinomult ízléssel rendelkezik, és az élet más területén is ezt a morált követi. Legyen kevesebb ruhája, de azok sosem hagyják cserben. Érdekes, de pont ezek a nők nem szoktak tétlenül a szekrény előtt állni, hogy "Mit vegyek fel? Nincs egy göncöm sem..." Mert bármihez nyúlnak az egyedi, kifinomult és letisztult. Általában megvannak azok a bizonyos márkát, amik jól beváltak, és nem vagy csak nagyon nehezen váltanak. Talán feltűnt, hogy itt nem csak a sminkekről van szó. Összefügg minden mindennel. Nyilván a kor előrehaladtával egyre több nő kerül bele ebbe a körbe. Megtalálták a számításaikat, és a kalandvágyuk is csökken. Többet jelentenek a jó, a biztonságot nyújtó, megszokott dolgok. 

Ennek az egyenes ellentéte az, aki szinte csak leárazásokon vásárol, a 2-őt fizet, 3-at vihet a kedvenc mondata, és nem baj, ha van már 4 hasonló otthon, még egy elfér. :D Mindegy, hogy ruháról, vagy cipőről esetleg sminkről van szó. Maga a hozzáállás a lényeg. Nyilván egy ilyen típusnak inkább olcsó, és középkategóriás termékei vannak, de abból rengeteg. Az összértéke a gyűjteményének az esetek többségében a sokszorosa a másik típus sminkkészletének. Ezek az emberek nyitottak az újra, szeretnek kísérletezni. Könnyebben megválnak dolgoktól, és nem a szokásaik rabjai. Főleg a fiatalabb, és az örökre fiatal korosztályra jellemzőbb a gyűjtő életmód. Talán nincs még kiforrt személyiségük, vagy csak ennyire színes. Van olyan is, hogy egy ember élete végéig hajtja az új megismerése, a tapasztalási és tanulási vágy. 

 

Ez persze a két véglet. E kettő között helyezkedik el egy hibrid faj, akit manapság csak úgy emlegetünk: SMINKES. :D

Általában egy sminkes élete végéig a 2. kategóriába fog tartózni, de emellett fontos számára a minőség is. Persze ez most egy humoros megközelítés volt, természetesen nem csak sminkesek lehetnek egyszerre az újat mindig keresők, vállalkozó kedvű emberek, emellett minőségre törekvők. De tény, hogy nem lesznek rosszul, amikor az 5. 15-20 ezres palettát vagy alapozót vásárolják meg, mondván...munkaeszköz. :D

A poszt eredetileg azért készült, mert egy olvasóm megkért, hogy írjak egy listát azokról a márkákról, amiket használok, de az túl uncsi lett volna, így feldobtam. :D Remélem senkinek nem tapostam bele a lelki világába, és vette a lapot. :)

Most viszont ha nem gond megosztom, hogy milyen márkákkal dolgozom. 

Persze ez a lista folyamatosan bővül, és el fogom készíteni a poszt kiegészítését, amiben azokat a márkákat fogom felsorolni, amiket ki szeretnék próbálni. Sok olyan márka van, amit magamra használok a hétköznapokon, és persze olyan is akad, amikkel professzionális sminket készíthetek másoknak.

Akkor jöjjön a lista:

- Zoeva

- Essence

- Catrice

- The bodyshop

- BH cosmetics

- Urban decay

- NYX

- So Susan

- Bella pierre

- Makeup Revolution

- Mineralissima

- Glamoriginal

- Elf

- Solone

- Alverde

- Ben Nye

- Trend it up 

- Kiko

- Sleek

- Paris Berlin

- Rodial

- Babor

- Marsk

- Ciaté

- Wunderbrow

- Model Co

- Sumita

- Absolute New York

- She

- L.O.V

És persze, ami nem hiányozhat senkinél az az AR LASH szempillák, amik megkoronáz minden sminket! :)

img_0348_4.jpg

Arról, hogy hogyan tudod feltenni a legegyszerűbben a műszempillát, ITT találsz videót.

 

Puszilok mindenkit!

Alida

INSTAGRAM: alidaritanagy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása