www.arlash.hu

AlidaRita

Így sminkelj ősszel, ha randira készülsz!

Őszi smink Naked Heat palettával

2017. november 14. - AlidaRita

heat3.jpg

Sziasztok!

Készítettem nektek egy videót, amiben egy romantikus őszi sminket mutatok meg nektek. Szerintem tökéletes, ha éppen randira kerestek valami visszafogok, bájos, de mégis látványos sminket. Valljuk be akármennyire szeretünk mi nők sminkelni, a férfiak még mindig előnyben részesítik a természetes, vagy természetesnek ható sminkeket. :)

Ehhez a sminkhez kizárólag az Urban Decay Naked Heat paletta színeit használtam:

1. Szín: Sauced

1szin.jpg

Ezt a színt a szemhéjam egész területére felvittem, mégpedig azért, hogy a színek könnyebben satírozhatóak legyenek. Nagyon pigmentáltak a Naked Heat paletta színei, úgyhogy ez a lépés kulcsfontosságú.


2. Szín: He Devil

2szin.jpg

Ezt a színt csak a külső szemzughoz közel kell felvinni, majd egy satírozó ecsettel kicsit eldolgozni. Ezt a színt satírozzuk a legmagasabb pontig.


3. Szín: En Fuego

3szin.jpg

Majd egy árnyalattal sötétebb színnel mélyítünk rajta és megtartva a V- formát elsatírozzuk a mélyítő vonalban. Mozgó szemhéjatokat ne menjetek rá a sötét színekkel, mert oda világos színt fogunk használni. Illetve az előzőleg elsatírozott színen már ne menjetek túl.


4. Szín: Ashes

4szin.jpg

Újabb sötétebb árnyalathoz nyúlunk és még jobban kiemeljük a külső szemzugot. Ehhez egy kisebb ecsetet használjatok, mert itt már tényleg nagyon kell vigyázni, hogy ne menjetek az előző színeken túl. Ezzel a színnel és egy lapos ferde ecset segítségével emeljétek ki az alsó, és a felső szempilla vonalat. 

5. Szín: Ounce

5szin.jpg

A legvilágosabb színnel kiemeljük a mozgó szemhéjunk és a szemöldökünk alatti részt. A belső szemzugba is tegyetek belőle.

 Ezt láttad már? Naked 3, Naked Heat és Naked Smokey paletta összehasonlítása

unnamed_1_12.jpg

Ha még extrább végeredményt szeretnél, akkor szerezz be egy AR LASH szempillát, amit nagyon egyszerű felrakni és akár 7 napig is fent hagyhatod! Így biztos lehetsz benne, hogy kibírja a randit. Sőt ha kell, akor a másnapot is. :D

 

A pilla megvásárolható ITT

Remélem hasznosnak találtátok a videót és a bejegyzést! 

Puszilok mindenkit!

Alida

YOUTUBE: Alidarita

FACEBOOK: Alidarita

FACEBOOK CSOPORT: Alidarita állatkísérlet mentes és vegán sminktermékek és kozmetikumok

INSTAGRAM: alidaritanagy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása