www.arlash.hu

AlidaRita

1 PERCES SMINK TUSVONALLAL ( videóval )

2017. december 13. - AlidaRita

 
smink_tus.jpg

 

Sziasztok!

Ennél egyszerűbb alkalmi sminket el sem tudok képzelni suliba, vagy a munkahelyre. Van az úgy hogy nem fürödhetünk csillámporban, de mégis valami alkalmi megjelenést kell produkálnunk. Egy céges buli, egy iskolai rendezvény... Ilyenkor nem a bál királynői címért szállunk harcba, csak egy pár bókot szeretnék bezsebelni. Azt a bizonyos: "De jól nézel ki" mondatot. :D

1. Lépés: Hidratálás

Én az Algotherm hidratáló nappali arckrémét használtam. A hideg hónapokban nagyon érzékeny lesz a bőröm és szinte mindig úgy érzem, hogy bármit teszek rá lemarja a bőröm. Az Algotherm arckréme végre megnyugvást és üde kinézetet ad a bőrömnek.

2. Lépés: Primer

Ha azt szeretnéd, hogy a sminked órákig tökéletes legyen, akkor ezt a lépést ne sunnyogd el! A primer egységesíti az arcbőr tónusát, kiegyenlíti az apró ráncokat, pórusokat és tartósabbá teszi a sminket.

3. Lépés: Alapozás

A Catrice HD alapozója a legjobb drogériás alapozó. Ha könnyen beszerezhető, olcsó, de mégis jó alapozót szeretnél a hétköznapokra, akkor mindenképpen látogass el egy DM-be és keresd meg a te bőrtónusodhoz legjobban passzoló árnyalat. Arra figyelj, hogy a nyakad színéhez passzoljon az alapozó és ne az arcodhoz, mert lehet hogy a kettő elüt egymástól.

4. Lépés: Korrektor

Szintén nagyon jó választás a Catrice HD korrektora. Nagyon jól fed és kellemes az illata. Nem ül be a ráncokba, de felvitel után mindenképpen fixáld púderrel.

5. Lépés: Szemöldök

Mostanában nálam abszolút kedvenc a Mineralissima szemöldök ceruzája. Felvitel után még 1-2 percig krémes így nagyon jól eldolgozható egy ecsettel, majd száradás után nagyon tartós. ( Hamarosan érkezik róla a videó a Youtube csatornámra, úgyhogy ha kíváncsi vagy, hogy hogyan formázom a szemöldököm, akkor IRATKOZZ FEL A CSATORNÁMRA---> Alidarita ! :) )

6. Lépés: Kontúrozás

Ehhez a NYX egyik kontúr palettáját használtam. Szeretem, mert több bőrtónushoz passzoló opció van benne. Nem ugyanolyan a színűnk télen és nyáron. :)

7. Lépés: Púder- Fixálás

Az eddig felvitt cuccokat fixáljuk egy púderrel, hogy a nap végére se kopjon le. Erre a Mineralissima por állagú alapozóját használtam, ami extra tartósságot ad láthatatlan réteget képezve a bőrön. Magyarul nem lesz olyan a fejed tőle, mintha belefejeltél volna egy tál lisztbe. :D Csak szeretem ilyen menőn megfogalmazni a dolgokat. :D

8. Lépés: Pirosító és Bronzosító

Bronzosítónak a Trend it up Kontúr palettájából a legsötétebb színt használtam. Pirosítót pedig az Elf Cosmetics pirosító palettájából választottam valamelyik rózsaszín árnyalatot. Bocsánat, de elfelejtettem, hogy melyiket.

9. Lépés: NYX paletta.

Lényegtelen, hogy milyen palettát használtok, az a lényeg hogy a mélyítő vonalba vigyetek fel egy világos barnás színt, majd egy kicsit sötétebbet, amit már nem satíroztok annyira el. Utána a mozgó szemhéjatokra egy nagyon világos enyhén csillogós árnyalatot. Szuperül ki fogja emelni a szemeteket. Főleg annak, akinek hozzám hasonlóan rejtett szemhéja van ( vagyis ha szemből néz a tükörbe, akkor nem lát sokat vagy semmit a mozgó szemhéjából). Nekünk ez a fajta smink a legoptimálisabb.

10. Lépés: Szemhéjtus

Ne gondoljátok túl a dolgot. Aki nem jártas a szemhéjtus húzásában az se essen pániba! Szemceruzával pofon egyszerű cicás szemeket varázsolni. Olyan szemceruzát válasszatok, ami felvitelkor puha, és könnyen siklik, de ha megszárad nem mászik el. A Mineralissima Fekete szemceruzája pont ilyen, úgyhogy ha eddig még nem találtatok ilyen szemcerkát, akkor ezt bátran tudom ajánlani. Rengeteget használom én is. Van egy drágább és professzionálisabb opció is a Karaja fekete szemceruzája, de a hétköznapokra tökéletes választás a Mineralissima is. 

Na szóval. Húzzatok egy vékony vonalat a szempilla tövekhez, de a tusvonal cicafarkát ne rajzoljátok még meg. Majd egy lapos ferde ecset segítségével satírozzátok el a szemceruzát úgy, hogy szép egyenes vonalat kapjatok. Az ecseten maradt színnel pedig rajzoljatok farkincát a tusvonalnak. Whoálá. Kész is van :)

11. Lépés: Szempillaspirál

Dúsító és hosszabbító szempillaspirált használjatok, és a szálakat kifele fésüljétek, hogy még cicásabb szemeket kapjatok. Itt is a Mineralissima egyik termékét használltam, ami nem irritálja még a legérzékenyebb szemeket sem, tartós, és brutál pillákat csinál. Erről be is szúrok egy képet, mert egy kép többet mond minden szónál. :)

ss.jpg

12. Lépés: Ajkak

NYX Soft Lip cream Abud Dhabi árnyalatát használtam. Ezt azért éreztem fontosnak kiemelni, mert akárhányszor felteszek egy képet erről a rúzsról, mindig kapok 2-3 üzit, hogy melyik árnyalat. Mondjuk nekem is nagy kedvencem. Nude, barnás, de nem túl barnás... mégsem az a cicababás. Nagyon eltalálták ezt a színt. A vendégeimen is előszeretettel használom. Az éleket megerősítettem még egy szájceruzával a Mineralissimától és kész is vagyunk.

 

 

 

 

A smink tökéletes kiegészítéseként nyugodtan feldobhatsz egy műszempillát. Az AR LASH otthoni műszempilla szett könnyen felhelyezhető 5 perc alatt és akár 7 napig fent lehet a szettben található ragasztó és rögzítőnek köszönhetően. A biztonságos eltávolítás érdekében a szetthez tartozik egy leoldó is.

Részletekről bővebben ITT olvashatsz.

 

 

 

 

 

 

Remélem hasznosnak találtátok a videót és a bejegyzést.

Puszilok mindenkit!

Alida

Saját márkás webshopom: AR LASH - www.arlash.hu

INSTAGRAM: alidaritanagy

FACEBOOK: Alidarita

FACEBOOK CSOPORT: Alidarita állatkísérlet mentes és vegán sminktermékek és kozmetikumok


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása