www.arlash.hu

AlidaRita

Rúzs + Szexi pilla a tökéletes kombó

2017. november 11. - AlidaRita

Sziasztok!

unnamed_2_10.jpgSokan félnek erősebb rúzst használni, vagy azért mert meggyőzik magukat arról, hogy ez nekik nem áll jól, vagy azért mert nincs szexi, telt ajkaik.

Mutatok egy technikát, amivel kicsit csalva, teltebb ajkakat varázsolhatunk magunknak. Nekem sincs túl csókos szám, de vállalhatóvá tudom sminkelni. Nem szeretnélek titeket sem megfosztani ettől a tudástól ( természetes én is úgy tanultam ezt a technikát a smink tanfolyamon ) és nézzük mire van szükségünk a tökéletes rúzsozáshoz

1. Szájkontúr ceruza. Enélkül nem élet az élet és nem rúzs a rúzs. A kontúr ceruza akadályozza meg a rúzs elfolyást, és abban is segít, hogy precíz élek vonalakat kapjunk. A ceruza rúzs alá rajzolva egységes kopást biztosít, illetve tartósabbá teszi a rúzs színét. 

2. Rúzs. Soha ne felejtsük el, hogy a matt árnyalatok általában tartósabbak, de sajnos jobban szárítanak is. Személy szerint a matt rúzsokat jobban szeretem, és azon belül mostanában a folyékony rúzsokra vagyok rákattanva.

3. Rúzs ecset. A videóban láthatjátok, hogy én egy tus ecsetet használok a folyékony rúzs felvitelére, de bármilyen szintetikus, lapos ecset, amivel precíz vonalat tudtok húzni, megfelel.

4. Világosabb rúzs. Ezt kiválthatjuk highlighterrel, világos szemhéjfestékkel, vagy szájfénnyel is ( bár vigyázzunk a szájfény is elvesz a rúzsok tartósságából). Erre azért van szükség, mert ha teszünk egy keveset világosabb árnyalatból az ajkunk közepére, akkor optikailag nagyítjuk. Nekünk meg ez a célunk, úgyhogy tessék használni ezt a trükköt. :)

5. Korrektor. Bármilyen folyékony, nem túl világos korrektor megfelel a feladatra. Tegyél egy keveset a korrektor ecsetre és rajzold kívülről körbe a vonalakat, Egy kis gyakorlást igényel, de hidd el belejössz. Nekem sem ment az elején!

6. Korrektor ecset. Az előzőleg leírtakhoz. :)

 A rúzsozás lépései a Tiktokomon látható. 

A műszempilla pedig megvásárolható a webshopomban. Az AR LASH oldalán:

www.arlash.hu 

Puszilok mindenkit!

Alida

YOUTUBE: Alidarita

FACEBOOK: Alidarita

FACEBOOK CSOPORT: Alidarita állatkísérlet mentes és vegán sminktermékek és kozmetikumok

INSTAGRAM: alidaritanagy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása