www.arlash.hu

AlidaRita

Hónapindító gondolatok

2017. június 01. - AlidaRita

large-11.jpg

 

"Hello June".

 

Annyira közhely köszönni a hónapoknak, de engem valahogy mindig jókedvre derít. Látni, hogy elérkeztünk egy újabb hónaphoz ( és egy újabb fizetéshez :D ), valahogy ez mindig izgalommal tölt el, hogy vajon mi fog ebben a hónapban történni velem. Idén még különlegesebb a június, mint tavaly, mivel tavaly sajnos nem volt lehetőségünk elmenni nyaralni, idén viszont Mallorcára repülünk. Régi vágyam volt Mallorcára eljutni és ezzel újabb tételt húzhatok ki a bakancslistámról. Már alig várom. Ti hova mentek nyaralni? Írjátok meg nekem nyugodtan.

Minden hónap elején kicsit leülök és átgondolom, hogy mi történt velem az előző hónapban, majd újult erővel készülök a következőre. Nekem ilyenkor mindig az jut az szembe, hogy ez egy új hónap, ez most más lesz. Elkezdek edzeni, többet sétálunk a Félix-szel, összepakolom a sminkcuccaim. Mindig kitűzök valamilyen apró célt, hogy egy kicsit motiváltabb legyek. Ha szépen tartom magam a tervhez, akkor megveregetem a vállam, hogy ez az Alida ügyes voltál. 

Ehhez nem kell feltétlenül megvárnunk a január 1-ét. Számomra minden hónap január 1. Itt az idő megújulni, jobb lenni.

Te se várj a legjobb időre, mert nem fog eljönni. Tedd le most a cigit, kezdj el mozogni, kirándulj, főzz többet, szeress jobban, bocsáss meg és légy boldog MOST.

Mert most élünk és most kell élveznünk!

Azt hiszem kellőképpen felspannoltam magam a júniusra és remélem, ha nem is változik meg gyökeresen az életed, egy apró lépést te is teszel azért, hogy jobb legyél!

Puszilok mindenkit!

Alida

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása