www.arlash.hu

AlidaRita

Hogy ne csak a mosolyod legyen letörölhetetlen, hanem a szemöldököd is!

Wunderbrow vízálló szemöldök gél- Állatkísérlet mentes & Vegán

2017. szeptember 17. - AlidaRita

 

Sziasztok!

UPDATE!

Már régóta szemeztem vele, végül úgy döntöttem megrendelem a Wunderbrow.de oldaról. Két nap alatt meg is érkezett és elkezdtem tesztelni. 

Elsőre nem egyszerű a használata. Egy szemöldök fésű járt hozzá, de sajnos ecset nem. Pedig anélkül felér egy cirkuszi mutatvánnyal a felvitele. 

Az állaga elég sűrűn és vigyázni kell, hogy ne vigyünk fel túl sok terméket, mert különben csomós lesz. 1-2 perc alatt szárad. Eddig van lehetőség igazítani rajta. Ha már teljesen megszáradt, akkor nagyon nehéz megszabadulni tőle. Főleg annak, akinek amúgy hosszú szemöldök szálai vannak, csak itt ott hiányos és azt kell pótolnia. Itt megjegyezném, hogy tökéletesen a helyén tartja a szemöldök szálakat! :)

 

Nálam körülbelül 2 teljes napot bírt. Utána már igazítanom kellett.

Az ára elég húzos 29,95€  volt. Nem bántam meg a vásárlást, mert ha tudom, hogy hosszú lesz a nap, akkor mindig ezt használom. Nyaraláson is kiállta a próbát! Igaz minden 3. nap igazítottam, de jól bírta az egész napos pancsolást is!

Kicsinek tűnhet a kiszerelés, de szerintem egy életre elég, annyira kevés kell belőle.

p1020032.jpg 

Ez a brown/ black árnyalat, ami a sötétbarna hajamhoz és szemöldökömhöz tökéletesen passzol.

Az előnye a zselés szemöldök tetoválásokkal szemben, hogy nem kell 20-30 percet várni míg megszárad. Nem tart tovább felvinni, mint egy átlagos szemöldök gélt.

Emellett ÁLLATKÍSÉRLET MENTES & VEGÁN! Szerintem ez is egy fontos szempont. :)

Ha tetszett a poszt és a videó, akkor dobj egy likeot és iratkozz fel a csatornáimra!

 

 

Köszönöm, hogy ma is velem tartottál!

Puszilok mindenkit,

Alida

YOUTUBE: Alidarita- Natúr smink a hétköznapokra

 FACEBOOK: Alidarita

INSTAGRAM: alidaritablog

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása