www.arlash.hu

AlidaRita

Száraz bőrnek gyors segítség

Bio:Végane SKINFOOD fátyolmaszk vélemény

2017. július 18. - AlidaRita

Sziasztok!

Ma délelőtt volt időm kipróbálni a Glossy boxban érkezett Bio:Végane SKINFOOD fátyolmaszkot. Szeretem ezeket a maszkokat, mert annyira jót tesz a lelkemnek is, hogy tettem valamit a szépségemért.

img_0529.JPG

img_0530.JPG

Kicsomagolás után a maszkon található még egy védőréteg amit el kell távolítani, majd apró nyomogató mozdulatokkal feltenni az arcra. Mielőtt felhelyeznénk a fátyolmaszkot alaposan győződjünk meg arról, hogy senki sem tartózkodik a lakásban rajtunk kívül, mivel ezt a gyönyörű állapotot fogjuk elérni a maszk felhelyezésével. :D ( Következő kép )

Egyszer amikor feltettem egy vérbőséget fokozó maszkot pont jött a postás. Hát szegény alig mert rámnézni mikor átadta a csomagot. El sem tudom képzelni mi járhatott a fejében, hogy Jézus úr Isten ennek meg mi a baja?! Rákvörös volt a fejem.


img_0533.JPG

Ennél a maszknál ez nem fordulhat elő, mert csak lekapod és maximum üde, ragyogó és egy kicsit csillogó bőrrel nyitsz ajtót. Az meg annyira nem vészes. :)

15 perc elég ahhoz, hogy a benne lévő hatóanyagok, mint a bió áfonya kivonat és hialuronsav a bőrbe jutva kifejtsék jótékony hatásukat.

Áfonya hatása a bőrre:

- Fogyasztásával vagy a húsának bőrre való felvitelével megszabadulhat a pattanásoktól és a szépséghibáktól, valamint a bőre természetesen ragyogó lesz.

- A benne található antioxidánsoknak köszönhetően a szervezet meg tud szabadulni a szabadgyököktől, amelyek az öregedésért felelősek. Így a bőre fiatalosabban fog kinézni.

Hialuronsav hatás bőrre:

- Hialuronsav egészen hihetetlen módon képes a bőr nedvességmegtartó erejét fokozni. Ami azt illeti, az összes természetes vagy szintetikus összetevő közül ebben ő a legjobb! Egy grammnyi hialuronsav – és most kapaszkodj a székedbe – 6 liter (!) víz megtartására képes 

- Képes a bőröregedést okozó szabadgyökökkel harcolni, és a gyulladásokkal szemben is hatásosan fel tud lépni. - Forrás

Miután végeztünk az arcunkon maradt terméket masszírozzuk bele a bőrünkbe, majd a felesleget tisztítsuk le egy vattapamaccsal. A végeredmény egy hidraltált, üde arcbőr.

Használjátok egészséggel!

Puszilok mindenkit,

Alida

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása