www.arlash.hu

AlidaRita

INSTA MAKEUP VS. MAKEUP ARTIST

2017. május 05. - AlidaRita

Az internet tele van tehetségesebbnél tehetségesebb sminkesekkel. Ezek közé manapság már nőket és férfiakat is sorolhatunk. Sőt több férfi nem csak másokat, de magukat is kisminkelik. Nőket megszégyenítő módon.

Ezeken belül én két kategóriát különböztetek meg. Az insta sminkeseket, akik szinte csak magukat sminkelik, főleg olyan mértékben, ami halandók számára kicsit sem hordható.

Hiszen ha már két réteg alapozó van az ember arcán, ( ne adj Isten még bronzosító meg pirosító is...na az már tényleg felháborító ) ujjal mutogatnak rá a munkahelyén vagy az iskolában, hogy hogy ki van nyalva, meg amúgyis, hogy néz már ki ilyen vakolattal a fején.

Igaz vagy igaz? :D

íme néhány gyönyörű viaszbábú.

img_0125.PNGimg_0122.PNGimg_0123.PNGimg_0124.PNG

 

 

Emberek millió követik ezeket az instagram oldalakat és eszükbe se jut, hogy Úr Isten, hogy nézhet ki élőben? Mint egy discogömb :D 

Mert úgye csilli-villi a képen, meg "húúdeszép", de az emberek többségében egy erősebb smink után is megfogalmazódnak ezen gondolatok: "hát ez nagyon látszik" , "juj nagyon maszkhatású", "áhh ez nem én vagyok"..

Hát kérem szépen ez ilyen.

DE!

Vannak olyan, kevésbé ismert, vagy követett igazán profi sminkesek, akik a hétköznapi ember számára is hordható sminket tudnak varázsolni. Ők azon vannak, hogy megmutassák a smink kiemel, nem eltakar.

Kis hazánkban is akad erre számos példa, de én most csak a saját kedvenceimet emelném ki.

Berki Miát. 

Ő számomra, az a nő, aki inspirál, ő az, akinek a munkáit óráig tudnám nézni. Igényes, letisztult és hordható. Mindig eláll a szavam, hogy mennyire különleges, mégis visszafogok sminkeket kreál. Alázatos a munkájával és az emberekkel szemben egyaránt. Nem ismerem személyen, de remélem egyszer lesz alkalmam tőle tanulni.

img_0126.JPGimg_0118.JPG

 

A másik nagy kedvencemet, csak nem rég fedeztem fel. Ennek az az oka, hogy nem rég indította el a Facebook oldalát, de engem már lenyűgözött.

Ő nem más mint Zilahi Anita

Anita egyediségével fogott meg. Mindennap feltesz egy képet, hogy aznap hogy sminkelte ki magát "unaloműzésből".

Szemhéján legszívesebben színeset visel, ami szuperul kiemeli a gyönyörü szemét, arca ellenben visszafogok és így olyan összhangot teremt, ami egyszerűen bámulatos.

Nem rajongok a sárga, zöld, pink és társai sminkekért, de ő annyira igényesen tálalja, hogy azt mondom jöhet! Minden mennyiségben.

img_0119.JPGimg_0120.JPG

Ők az én inspirációim. :)

Remélem nektek is tetszenek és nem én vagyok az egyetlen, aki nem csillogó, túl sminkelt, műhatású sminkekért rajong.

Üdv,

Alida

kövessétek az oldalaim :))

Instagram: alidaritablog

Facebbok: Alidarita

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása