www.arlash.hu

AlidaRita

Nuvega szempilla növesztő szérum

2017. május 15. - AlidaRita

nuvegan.jpg

Sziasztok!

Újabb termék teszttel jelentkezem. :)

  Nuvega  egy német cég által forgalmazott szempilla növesztő szérum.

Amit ígér:

  • elfelejtheted a műszempillát
  • 100%-ban vegán termék
  • sötétebb, vastagabb, hosszabb és erősebb szempillák
  • már 4 hét után tapasztalható eredmény
  • rugalmasabbá teszi a szempillákat, így nem fog annyi szál kihullani
  • nincs mellékhatása

 

Amit tapasztaltam:

A mindennapok rutinjába könnyen beépíthető szempilla szérum mostanában az egyik kedvenc szépségápolási termékem.

Használata nagyon egyszerű, úgy van kialakítva, mint egy mezei szemhéjtus, így alkalmazni is ugyanúgy kell. Itt azonban nem kell bosszankodnunk ha nem sikerül egyformára, mivel ez egy teljesen átlátszó szempilla szérum.

Általában reggel és este arcmosás után szoktam használni. A szempilla tövekhez felviszem a terméket, majd várok egy picit, hogy jól beszívja a bőröm. Ezután finoman az ujjbegyemmel belemasszírozom.

Azt vettem észre mióta használom, körülbelül 3 hete, sokkal kevesebb szempillám hullik ki és ennek hatására tényleg sűrűbbnek tűnik. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy hogy este bekenem, reggel pedig műszempilla hatású pillákkal ébredek. Mint minden terméknek ennek is idő kell míg kifejti a hatását. Az első héten például semmilyen változást nem tapasztaltam.

Így 3 hét után ott tartok, hogy nem hullik annyira a szempillám, mint régen. Persze azt tudni kell, hogy előbb utóbb minden pillák kihullik, mivel ugyanúgy cserélődik, mint a hajszálaink. Csak nem mindegy, hogy milyen ütemben.

szempilla2_1.jpg

 

szempilla_1.jpg

 

 

Szóval eddig meglepően jól teljesít és kíváncsi vagyok, hogy milyen eredményt tudok elérni hosszabb távon. :)

Mindig is irigyeltem a természetesen hosszú és dús szempillájú lányokat, mert annyira lehengerlő tekintetet tud varázsolni. Viszont a műszempilla, meg annyira macerás és idő igényes és nem túl szép amikor már hiányos. 

Arról meg nem is beszélve, ha éppen nem a legjobb szakembert fogjuk ki, akkor elbúcsúzhatunk a saját szempilláinktól. Hallottam már olyat, hogy valakinek az ismerősének az ismerőse így járt. Igazi horror sztori. :D

 

Akkor inkább már ilyen termékekre költök, mint műszempillára. 

Ára: 54 Euro és az Amazonról otthon is könnyen megrendelhetitek.

Puszi,

Alida

Instagram: alidaritablog

Facebook: Alidarita

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása