www.arlash.hu

AlidaRita

ÚJ Catrice Körömlakk - tartós körmök lépésről lépésre

2017. május 19. - AlidaRita

Sziasztok!

Kipróbáltam a Catrice új körömlakkját, ami fedőlakk nélkül is 7 nap tartósságot ígér. Magyarországon május végétől lesz kapható, de addig is megmutatom, hogy hogyan tehetjük még tartósabbá a körömlakkjainkat.

Ma ezt a Pink-Fehér körmöket fogom elkészíteni és 7 nap múlva megosztom veletek, hogy tényleg 7 napig tart vagy ez is egy újabb marketing fogás.

img_0543.JPG

Fehér: 15 Milky Bay, Pink: 33 Pink Outside The Box

1. LÉPÉS:

Mossuk le körmünkről az előző körömlakk maradványait, majd egy kis buffer segítségével mattítsuk le a körmünk felületét. Ettől a "reszelőtől" nem kell tartanunk, nem tudunk károkat okozni a körmeinkben, hiszen annyira puha a felülete. Célja, hogy a felesleges zsírt eltávolítsa és egy homogén sima felületet biztosítson.

Ilyen buffert bármelyik körmös üzletben, vagy akár a DM üzleteiben is bárhol tudtok vásárolni.

img_0533.JPG

2. LÉPÉS:

A bufferezést követően poros lesz a körmünk, amit mindenképpen el kell tüntetni, különben nem fog semmi hosszú távon a körmünkön maradni, arról nem is beszélve, hogy az apró por miatt nem lesz sima a már belakkozott felület.

img_0535.JPG

3. LÉPÉS:

A jobb eredmény érdekében meg is szoktam mosni a kezem és gondosan szárazra törlöm. Így biztos, hogy semmilyen szennyeződés nem marad a körmömön. 

img_0536.JPG

4. LÉPÉS:

Lakkozás. :) Én mindig úgy csinálom, hogy középről húzok egy vonalat a körömágyamtól, aztán jobbra balra kipótolom. 

 

Ennyi volt. Általában így körülbelül 5 napig szokott tökéletes lenni a körmöm. Kíváncsi vagyok, hogy most meddig marad szép. Elvileg hét napig bírnia kell.

Később még jelentkezem az eredménnyel.

 

Puszi nektek!

Alida

még több infóért, kövessétek a többi oldalam is :)

Instagram: alidaritablog

Facebook: Alidarita

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása