www.arlash.hu

AlidaRita

A szépség és ami mögötte van- önbizalom dopping

2017. június 23. - AlidaRita

Mindenki szép akar lenni, mindenki elégedett akar lenni, mindenki boldog akar lenni...

De hogyan érhetjük ezt el?

Töménytelen smink terméket vásárolhatsz, vagy megműtetheted az összes porcikád az nem jelenti azt, hogy boldog leszel a testedben.

A legnehezebb elfogadni és szeretni önmagad, azt aki te vagy és ha sikerül megkapod, ami gyönyörűvé varázsol egy nőt! Pozitív kisugárzásod lesz!

Olyan kisugárzásod, ami mellet nem tudnak elmenni az emberek. A közeledben szeretnének lenni, hogy meríthessenek abból az energiából, ami belőled árad és mindegy, hogy mennyit adsz ebből az energiából másoknak, sosem fog elfogyni..sőt.. egyre több lesz!

Senki sem tökéletes ezt jegyezd meg. Nem létezik olyan ember a Földön. Olyan viszont sok van, akik szeretik magukat és nem szoronganak, így mások nem a gyengeségeikre, hanem az erősségeikre koncentrálnak.

 

Most vegyél elő 2 papír lapot!

Egyikre írd le azokat a dolgokat, amiket szeretsz magadon. A legapróbb dolgokat is! Mint például: szép a körmöm, szeretem a szám, a hajam, a popsim, a mellem, az orrom, a szemem színét...bármit amit szeretsz magadon, vagy éppen nincs vele bajod.

A másik papírra írd fel azokat a dolgokat, amiket nem szeretsz magadon. Biztos vagyok benne, hogy csak 1-2 tételt fogsz ide írni. "Kövér vagyok, kicsi a mellem, eláll a fülem, csúnya az orrom..." Ezek átalában a tipikus problémák.( Megjegyezném, hogy a nők 70%-a olyan dolgokat utálnak magukon, amit mások észre sem vesznek. )

Láthatod, hogy sokkal de sokkal több szép dolog van rajtad, mint kevésbé előnyös és te mégis folyton arra a pár dologra fókuszáltál, amit nem szeretsz magadon.

Ha meg van a fekete lista... Jól figyelj! Fontos! TÉPD SZÉT és DOBD KI A KUKÁBA! :D

A pozitív listát pedig tedd ki olyan helyre, ahol mindennap láthatod és MINDENNAP emlékeztesd magad arra, hogy gyönyörű vagy!

Egy utolsó tanács. Sose vedd magad olyan emberekkel körül, akik nem tartanak elég szépnek, okosnak vagy ügyesnek...Ezek az emberek attól érzik magukat többnek, ha mások kevesebbnek. Akik szeretnek nem ócsárolhatnak, akik pedig nem szeretnek, azoknak a véleményével ne foglalkozz!

Legyen szép napotok! 

Puszilok mindenkit,

Alida

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása