www.arlash.hu

AlidaRita

Így neveld a (házi)sárkányod!

Betekintés a női lélek rejtelmeibe

2017. július 22. - AlidaRita

csuszik-az-igy-neveld-a-sarkanyodat-3-premierje.jpg

Sziasztok!

Ma egy rendhagyó poszttal készültem. Kivételesen nem nőknek adok tippeket, tanácsokat, hanem fordítva. Ma a férfiakat látom el hasznos információkkal, amivel még az emberevő házisárkányból is tündérkisasszonyt varázsolhatnak. Betekintést nyerhettek a női lélek rejtelmeibe.

Kezdjünk is hozzá!

1. Ha megkér az asszony valamire, mint például: "Drágám levinnéd a szemetet?!" Akkor felesleges húznod a dolgot, hogy hátha elfelejti. Rossz hírem van. Nem fogja és úgyis addig fog cseszegetni, míg meg nem csinálod. Lepd meg azzal, hogy megcsinálod elsőre amit kér és hidd el a következő kérésednél ő sem fog hiszti rohamot kapni, hogy "jaj már megint meccs nézés a program a haverokkal".

2. Ha rebegtető pilláit rád szegezi és úgy kinyalta magát, mintha a Füredi Anna bál Szépe címre pályázna, akkor igen arra vár, hogy megdicsérd. Majd türelmesen végighallgathatod, hogy: "Jaj nem is csak felkaptam ezt a régi göncöt". Puszi a homlokra és mehettek a dolgotokra. Ne akadj ki a válaszon, elárulom ez teljesen megszokott reakció a nőknél. :D

3. Ha arra szeretnéd rávenni a kisasszonyt, hogy a kedvencedet főzze, amit persze ő ki nem állhat, akkor ugorj le a boltba vásárolj be hozzá és vegyél neki valamit, amiből látja, hogy rá is gondoltál. Egy kedvenc zöldség, gyümölcs vagy nasival biztos szerzel egy piros pontot! Hidd el, mosolyogva fog nekiállni főzni.

4. Kérd meg, hogy írjon le minden dátumot, amit ünnepelni szoktak a nők. :D  Aztán állíts be emlékeztetőt a telefonodba. Ha nem felejtesz el egy dátumot sem, akkor nagyon sok sértődéstől vagy éppen "nem vagyok megsértődve nekem sem olyan fontos" mondattól megkímélheted magad. Ha ne adj Isten ő felejt el valamit, akkor egy életre szóló aduász van a kezedben!!!

5. Ez lesz a legnehezebb. Készülj fel. A legnagyobb sárkány is gyönyörűséges tündérré tud változni, ha a kedvében akarsz járni és mondjuk nyaraláson bedobod azt a mondatot, hogy "kérjünk meg valakit, hogy csináljon rólunk egy képet". Tudom ez erősen ellentmond a férfi ösztönökkel, de hidd el nincs az a nő, aki ne szeretné megőrizni a szép pillanatokat örökre. Így is úgy is el fog készülni az a kép, maximum a hisztit megspórolod.

Ha tetszett ez az összefoglaló, akkor oszd meg másokkal is. Ha pedig szeretnél még ilyen posztot olvasni, akkor dobj egy likeot.

Nőktől pedig kérdezném, hogy ki ért egyet az itt felsoroltakkal? :D

Puszilok mindenkit,

Alida

Kövessetek Facebokon és Instagramon is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása