www.arlash.hu

AlidaRita

A legjobb pénztárca kímélő ajakkontúr ceruzák

Essence Cosmetics- állatkísérlet mentes márka

2017. augusztus 11. - AlidaRita

essence_lipliner_ajakceruzak_2.jpg

A számon kicsit más a színük, hiszen ez mindenkinél eltérő a saját szájszínétől függően. 

essence.jpg

Az alkaromon élénkebbek, mert itt le van alapozva a kezem és így jobban érvényesülnek a színek.

Lentről felfelé haladva:

15 Honey berry

14 Femme fatale 

12 Wish me a rose

11 In the nude

08 Red blush

07 Cute pink

06 Satin mauve 

04 Honey bun * ( Ezt a színt nem találtam meg az oldalukon, úgyhogy valószínűleg már nem elérhető.)

essence_lipliner_szajceruza.jpg

 

Úgy tapasztaltam, hogy ezek a szájkontúr ceruzák először elég kemények, de néhány használat után, finom krémesek lesznek. A piros színnel pont ezért kicsit meggyűlt a bajom, mert túl krémes volt és folyton túlfutott a szám vonalain.  Nem csavarhatóak így célszerű beszerezni hozzájuk egy hegyezőt. Az Essence állványon találtok kétoldalú hegyezőt nagyon kedvező áron ( 350 Ft ). Én is ezt használom és nagyon szeretem, mert 2 különböző méretű ceruza hegyezhető vele és van teteje így nem lesz minden tiszta maszat a kihegyezett ceruzáktól. Ha megtelt lepattintod  a tetejét és kiüríted. 

5536940.jpg

 

A tartósságukkal abszolút meg vagyok elégedve. Egy evést simán kibírnak. Már régóta használom ezeket az ajakceruzákat és azt kell mondanom, hogy nagyon jó minőségűek az alacsony áruk ellenére. ( Itt Ausztriában 0,95 Euró, szóval otthon olyan 300-350 Forint körül mozog az áruk.) Akár rúzs nélkül is megállják a helyüket, de nyilván nem ez a fő funkciójuk. 

Megjegyzés: A 15-ös árnyalat vetekszik a MAC More to love Long Lasting ajakceruza tartósságával. Ami egy körülbelül 6000 Forintos szájkontúr ceruza.

Az Essence az egyik kedvenc drogériás márkám, hiszen nagyon jó minőséget kínálnak jó áron és ráadásul teljesen állatkísérlet mentes a cég, így nyugodt lelkiismerettel vásárolhatjuk a termékeiket. Emellett rengeteg vegán termékük van. A vegán listát ITT találod.

Ha kedvet kaptatok egy kis rajzolgatáshoz, akkor szuper segítséget találtok a Tökéletes rúzsozás lépésről lépésre cikkemben. :) Kattints a poszt címére és már olvashatod is. 

Kedvenceim:15,07,06 árnyalatok :)

Nektek melyik tetszett a legjobban?

Puszilok mindenkit,

Alida

Megtaláltok Facebookon és Instagramon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása